Huisregels

Entree tijden 

Zaterdag 29 juli 2023 vindt het Reggae Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy (Binnen en Buiten). Het festival neemt van 13:00 tot 23:00 plaats. Het is na 21:30 uur niet meer mogelijk om het festivalterrein te betreden. Er vindt ook geen restitutie plaats voor het aangeschafte ticket, dus wees op tijd!

Leeftijd

Reggae Rotterdam festival is toegankelijk voor alle leeftijden. Kinderen tot en met 12 jaar bezoeken het festival gratis. Een identiteitsbewijs kan te allen tijde gevraagd worden, vergeet deze niet mee te nemen. Bij het weigeren van het tonen van een identiteitsbewijs aan de beveiligingsmedewerkers kan de toegang geweigerd worden. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje, waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen. Alle jongeren onder de 18 jaar moeten door een volwassene begeleid worden naar het festival. Let op: is dit niet het geval dan zal de toegang worden geweigerd. Alle bezoekers vanaf 13 jaar moeten in bezit zijn van een geldig ticket voor Reggae Rotterdam.

Tickets

Koop je tickets via de website (reggaefestival.nl). Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldige entreekaart/ticket die gekocht is via de website, via officiële partners of de officiële Reggae Rotterdam hardcopy ticket verkooppunten.
De hardcopy verkooppunten zijn Funky House op de Korte Hoogstraat 15A of op de West Kruiskade 33B bij Kapsalon Elaine te Rotterdam.
Primera Lombardijen: Spinozaweg 281, 3076 EP Rotterdam
Primera Overschie: Burg. Baumennlaan 191, 3043 AD Rotterdam
Primera Swanborn: Samuel Esmeijerplein 13, 3067 HP Rotterdam
Primera Lusthofstraat 59, 3061WL Rotterdam
Primera Oudeland: Oudeland 98, 3335 VJ Zwijndrecht
Tabak & More: Korte Lijnbaan 18, 3012 ED Rotterdam
Tabak & More: Westerdijk plein 62, 2521 EN Den Haag
!!Pas op voor illegale verkoop van de tickets. Wij staan niet garant voor tickets die verkocht zijn door derden.!!

Lockers

Er zijn voldoende kluisjes te huur op het festivalterrein, ieder kluisje heeft ruimte voor ongeveer drie jassen. Na het betalen van kluishuur en borg voor de kluissleutel is het kluisje gedurende het gehele evenement voor jou vrij toegankelijk.

Kiss & Ride

Voor de Kiss & Ride en taxistandplaats hebben wij gezocht naar een rustige weg om in en uit te kunnen stappen. Dit vindt plaats aan de zijkant van de hoofdingang. Tijdens het ophalen kunnen alle plaatsen bezet zijn door taxi’s; neem dan contact op met een van de aanwezige verkeersregelaars zodat zij een ophaalplek in de buurt kunnen aangeven.

Auto

Wij raden festivalbezoekers aan om met het openbaar vervoer te reizen. Er is niet voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. De bezoekers die toch met de auto komen, worden doorverwezen naar parkeerterrein van Ahoy (let op vol=vol). De route naar het terrein is aangegeven met vervangborden, deze zijn langs de weg opgezet. Let op: dit is een betaalde parkeergelegenheid.

Eten & Drinken

Het meenemen van eigen drank en/of eten is absoluut niet toegestaan. Graag verzoeken wij alle bezoekers om dit ook niet mee te nemen naar het terrein om zo te voorkomen dat iedereen in een lange rij komt te staan.

Alcohol:

Het is voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Overtreding hiervan kan tot verwijdering van het terrein leiden en een geldboete van de politie.

Op verzoek van het festival personeel, security of andere bevoegden dient een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld. Bezoekers jonger dan 18 jaar ontvangen een afwijkend polsbandje waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen.

Wat is niet toegestaan op het festivalterrein?

Drank (ook geen uitzondering op plastic water flesjes), bidons of vergelijkbare harde plastic flessen, eten, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deodorant en parfum), navulling voor e-sigaretten, grote tassen of rugzakken, grote vlaggenstokken, selfiesticks, go-pro’s of professionele foto/videoapparatuur, wandelstokken (m.u.v. medische krukken).

Toegankelijkheid 

Het Reggae Rotterdam festival is toegankelijk voor zo veel mogelijk mensen. Heb je wat extra ondersteuning nodig om Reggae Rotterdam voor jou mogelijk te maken? Je kunt een aanvraag indienen voor diverse ondersteunende faciliteiten. Stuur vóór 8 juli een e-mail met jouw (aan)vraag, naam en contactgegevens naar info@reggaefestival.nl en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Toegangsbewijs

Neem jouw geprinte tickets mee naar het festival. Tickets via mobiel zijn vaak moeilijk te scannen en zorgen voor een lange rij. Reggae Rotterdam festival hanteert het binnen = binnen beleid. Dit houdt in dat wanneer je als bezoekers eenmaal het terrein op bent het terrein niet af kan gaan.

Mocht je een toegangsbewijs hebben gekocht maar geen ticket hebben ontvangen, geen paniek. In dit geval willen we je verzoeken naar de website www.stager.nl te gaan, in de menubalk tickets kwijt jouw e-mailadres in te vullen, waarop het ticket naar het juiste e-mailadres wordt gestuurd.

Of neem contact op met stager.co/nl/support-form-ticket-kopers. Stager is de partij die over de kaartverkoop van Reggae Rotterdam gaat. Ze helpen je graag met al jouw ticket vragen en zorgen direct voor een oplossing.

Betalen

Op het festivalterrein betaal je met PIN ONLY. Op het terrein kan je alleen met Pin betalen, (maestro) of creditcard (Visa en of Mastercard). Er is een cash punt, maar om langer rijen te voorkomen vragen wij aan iedereen om met pin te betalen.

Lost & Found

Er is een Lost & Found balie bij de kluisjes aanwezig op het festivalterrein. Terugvorderingen na het evenement kunnen aangegeven worden per e-mail: info@reggaefestival.nl

Video en audio opnames: 

Professionele video- en audio opnames zijn niet toegestaan op het festivalterrein, mits met schriftelijke toestemming van de organisatie.

EHBO 

Rotterdam Ahoy is voorzien van twee EHBO-posten (first aid post). Spreek de beveiliging of het medisch team aan als eerste hulp noodzakelijk is. Voor een pleister, aspirines of om af te koelen kun je ook terecht bij de EHBO-post.

Oordoppen

Je hebt maar één paar oren, dus zorg er goed voor! Maak gebruik van oordopjes en zorg dat je voldoende afstand neemt van de boxen. Oordopjes zijn te koop bij alle bar-verkooppunten op het festivalterrein.

Rolstoelen

Het festivalterrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De beveiliging en het barpersoneel zijn beschikbaar voor mogelijke ondersteuning.

Wapens

Het bezit van slag, steek- of vuurwapens, alsmede voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden, is verboden! Bij constatering wordt u overgedragen aan de politie.

Drugs

Het Reggae Rotterdam festival heeft een zero tolerance beleid, dit betekent dat harddrugs niet is toegestaan op het festival. Overtreding hiervan kan tot verwijdering van het terrein leiden en een geldboete van de politie. Ook lachgas is ten strengste verboden! Bij constatering van (openlijk) gebruik en/of handelen volgt inbeslagname en/of overdracht aan de politie.

Fouilleren

Bij betreding van het terrein stemt men automatisch in met vrijwillige fouillering. Gaat u hier niet mee akkoord kan u de toegang worden geweigerd en vindt er ook geen restitutie plaats zoals in de algemene voorwaarden omschreven staat.

Gedrag

Ongewenste intimiteiten, racisme en discriminatie zijn niet geoorloofd en leiden tot verwijdering. Agressie en (ook mondeling) bedreiging naar personeel of beveiligingsdiensten, alsmede vernieling van goederen zijn verboden en leiden tot verwijdering.

Aanwijzingen

Aanwijzingen van het personeel of de beveiligingsdienst dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Samenscholing

Wij behouden ons het recht bij vermoedens van samenscholing waarbij hinder, gevaar en/of overlast aan derden wordt veroorzaakt, de samenstellers onmiddellijk de toegang te ontzeggen en/of te verwijderen van het evenemententerrein.

Diefstal:

Bij diefstal zal ten alle tijden aangifte worden gedaan bij de politie.

Dieren

Dieren worden niet toegelaten op het festivalterrein.

Fietsen

Fietsen en deelscooters worden niet toegelaten op het festivalterrein. Hier is een fietsenstalling voor opgebouwd. De informatie hierover zal gaande het evenement nadert worden gedeeld aan alle kaartkopers per mail.

Let Op! 

Bij het niet instemmen met de bovenstaande huisregels wordt de toegang geweigerd, zonder het recht op een vergoeding van de kosten voor het toegangsbewijs en eventueel in rekening gebrachte servicekosten.

  • One love Good vibrations Make peace not war One heart Positive vibes Irie