FAQ

 • Tickets

  Alle early bird tickets van de eerder aangegeven datum, 22 juli zijn geldig voor de nieuwe datum 29 juli 2023. Je hoeft hiervoor niets te doen en je ontvangt geen nieuw toegangsticket voor het Reggae Rotterdam festival op zaterdag 29 juli 2023, kan gewoon met je gekochte kaartje naar het festival komen en kan deze worden gescanned.

  Het is in principe niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren, maar er zijn enkele uitzonderingen:

  – Een afgelast of verschoven event (als je het ticket hebt gekocht voor het evenement verschoven werd). In dit geval heb je een mail ontvangen met instructies over hoe je jouw ticket kan annuleren.

 • Waar en wanneer is Reggae Rotterdam 2023?

  Reggae Rotterdam vindt plaats op zaterdag 29 juli 2023 in het Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3062CJ te Rotterdam.

 • Persaanvraag indienen?

  Wil je een persaanvraag indienen? Stuur dan tussen 1 juni en 1 juli een e-mail naar info@reggaefestival.nl met de volledige informatie omtrent het medium en op welke wijze er aandacht aan Reggae Rotterdam wordt geschonken. We ontvangen jaarlijks enorm veel verzoeken en daarom wordt er een strikte selectie gemaakt. Het indienen van een verzoek betekent niet dat je automatisch een perskaart voor Reggae Rotterdam ontvangt.

 • Wat is de prijs van een ticket voor het Reggae Rotterdam festival 2023

  De kaartverkoop voor het Reggae Rotterdam festival 2023
  werkt met verschillende ticket fases. Er zijn verschillende fases zoals:

  *We Beginnen met: “Early birdy” voor €35,- ex
  Vervolgens de “Natty” pre-regular fase voor €45,- ex
  Daarna de “Iron Lion” regular fase voor €60,- ex
  En uiteindelijk de “Kingston” Late fase €80,- ex

  Los daarvan hebben we de:
  “One love” Groeps tickets ( dan krijg je een fixe groepskorting bij aankoop van 5 tickets)

  En dit jaar speciaal voor ons 5 jarig bestan in Ahoy!

  Irie vibes Ticket: (Deluxe VIP Tickets) € 275,- ex
  • INCL: 1 dagkaart voor het Reggae Rotterdam Festival
  • Aparte entree, naar binnen zonder lange rijen
  • Hele dag toegang tot Exclusieve VIP Area
  • Onbeperkt dranken (bier, wijn en frisdranken)
  • Uitgebreid lopend buffet tussen 18.00 en 20.00
  • 50% zit capaciteit in de grote zalen vanuit de Irie Vibes VIP balkons.
  • Perfect uitzicht op het podium vanuit de Irie Vibes VIP balkons.
  • VIP sanitaire voorzieningen
  • Exclusief 5 jarig Reggae Rotterdam festival presentje als aandenken.
  • beveiliging en hostess begeleiding
  • Mogelijkheid tot bijkopen parkeren (op later moment)
  • Onvergetelijke shows met de beste internationale artiesten

 • Hoe oud moet je zijn om naar Reggae Rotterdam te gaan?

  Er is geen minimumleeftijd. Alle kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje, waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen. Alle jongeren onder de 18 jaar moeten met een volwassene begeleiding naar het festival. Let op is dit niet het geval, zal je de toegang worden geweigerd. Alle bezoekers vanaf 13 jaar moeten in bezit zijn van een geldig ticket voor Reggae Rotterdam.

 • Alcohol & drugs

  Het is voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en /of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Overtreding hiervan kan tot verwijdering van het terrein leiden en een geldboete van de politie.

  Op verzoek van het festival personeel, security of andere bevoegden dient een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld. Bezoekers jonger dan 18 jaar ontvangen een afwijkend polsbandje waarmee geen alcohol kan worden besteld.

  Het Reggae Rotterdam festival heeft een zero tolerance beleid, dit betekent dat (soft)drugs niet is toegestaan op het festival terrein. Overtreding hiervan kan tot verwijdering van het terrein leiden en een geldboete van de politie.

 • Wat zijn de openingstijden?

  Het programma beging op zaterdag om 13:00 en eindigt om 23:00. Daarnaast ontvangen ticket kopers voorafgaand aan het festival een e-mail met praktische informatie waaronder de openingstijden.

  Je kunt op het Reggae Rotterdam festival niet naar binnen en naar buiten, binnen is binnen. Dit om de veiligheid van alle bezoekers te kunnen waarborgen.

 • Wat mag ik wel en niet meenemen naar het festivalterrein?

  Wel Zonnebrandcrème, deodorant, parfum, kleine tassen van maximaal een A-4 groot, camera’s zonder verwisselbare lens en medische krukken. De rest niet.

 • Wat is niet toegestaan op het festivalterrein?

  Drank (ook geen uitzondering op plastic water flesjes), bidons of vergelijkbare harde plastic flessen, eten, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deodorant en parfum), navulling voor e-sigaretten, grote tassen of rugzakken, grote vlaggenstokken, selfiesticks, go-pro’s of professionele foto/videoapparatuur, wandelstokken (m.u.v. medische krukken).

  Voor de volledige en gedetailleerde lijst verwijzen we je naar de huisregels.

 • Zijn er kluisjes?

  Heb je waardevolle spullen bij je die je graag veilig wil bewaren tijdens het festival? Dat kan! Er zijn namelijk ook lockers op Reggae Rotterdam. Je kunt een locker huren voor één dag, meer informatie over de kluisjes volgt later. Te allen tijde ligt de verantwoordelijkheid van de lockers bij de bezoeker.

 • Tijdschema/ programmering

  Het tijdschema is nu nog niet bekend, je vindt het zowel hier als op onze socials terug wanneer het puzzelen kan beginnen!

 • Toegankelijkheid

  Het Reggae Rotterdam festival wil toegankelijk zijn voor zo veel mogelijk mensen. Heb je wat extra ondersteuning nodig om Reggae Rotterdam voor jou mogelijk te maken?

  Je kunt een aanvraag doen voor diverse ondersteunende faciliteiten. Stuur vóór 8 juli een e-mail met je (aan)vraag, naam en contactgegevens naar info@reggaefestival.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 • Medicijnen

  Diabetici kunnen hun medicatie en prikpennen op vertoon van een doktersverklaring en/of medicijnpaspoort meenemen naar Reggae Rotterdam. Ook medicatie, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. ziekte of allergie kun je meenemen op vertoon van een doktersverklaring en/ of medicijnpaspoort. Onze medische dienst controleert bij de festivalentree. Een medicijnenpaspoort kan worden opgevraagd bij jouw apotheek.

  Medicijnen kun je gekoeld laten bewaren bij de centrale EHBO-post. Om medicijnen gekoeld te laten bewaren heb je een toestemmingsbrief nodig. Doe hiervoor een aanvraag via info@reggaerotterdam.nl.

 • Zwanger?

  Indien je zwanger bent, is het je eigen verantwoordelijkheid en keuze om Reggae Rotterdam te bezoeken. Overleg eventueel met jouw huisarts of verloskundige. Er zijn geen extra faciliteiten waar je gebruik van kan maken.

 • Welke faciliteiten zijn er voor mensen met een auditieve en/ of visuele beperking?

  Voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking zijn er geen speciale voorzieningen aanwezig.

Toch een onbeantwoorde vraag? 

Mail ons op info@reggaefestival.nl.

 • One love Good vibrations Make peace not war One heart Positive vibes Irie